BE TWO neix de la unió de Bethevents i Becreative.
Cadascuna aportant els seus coneixements professionals en l'organització i disseny d'esdeveniments creem aquesta marca per realitzar decoracions diferents, amb estil i amb molta personalitat.


BETH EVENTS:

Sóc Elisabet Arajol, wedding planner, una persona sociable, positiva, extrovertida, romàntica, apassionadala de la vida i feliç amb la meva feina, molt perfeccionista i organitzada. M'emociono juntament amb els nuvis en molts moments de la preparació i visc intensament el dia del casament... Una explosió de sentiments i actituds ideal per poder afrontar amb molta il·lusió qualsevol esdeveniment que se'm plantegi.

www.bethevents.com


BE CREATIVE

Sóc Eva Morales, dissenyadora gràfica especialitzada amb el disseny d'esdeveniments. Fa 13 anys vaig començar el meu camí en el món dels casaments a Barcelona on vaig crear el meu estudi Sensació Gràfica on ens dedicàvem al disseny gràfic aplicat als esdeveniments, sobretot els casaments. Fa 4 anys que vaig tornar a Andorra i des de llavors continuo aquí la meva tasca amb Be Creative. Em considero una persona molt empàtica, riallera, a la que li agrada viatja...i els nous reptes! al final a la vida, t'has de reinventar constantment però sobretot, fer el que t'agrada... i aquí estic amb l'Eli per ajudar-vos a fer realitat tots els vostres somnis!

www.becreativeand.com