Aniversari 50 anys

La Patty ens va venir a buscar perquè la seva parella feia 50 anys.

Volia una festa molt especial, divertida, que reflectis la seva personalitat i amb tots els seus amics i familiars.


Ens vam posar a treballar i després d'un parell de reunions vam pensar que el millor tema que definiria al Ramon seria el submarinisme i així ho vam fer. Vam decidir transformar la Borda del Pi en un fons marí, l'hàbitat que a ell més li agrada.

Vam utilitzar diversos elements decoratius. Vam crear corals de totes mides, gegants i minis que vam col·locar aleatòriament tant a la sala com damunt les taules de showcooking.

Vam crear amb boles transparents l'efecte de bombolles d'oxigen, així com una atmosfera blava amb la il·luminació i les estovalles de les taules de suport.

Quant a punt fort decoratiu, aquest va ser el Candy Bar recreat com un fons marí. Les llaminadures s'integraven amb corals decoratius, els macarrons es van tornar ostres i els bombons amb mol·luscs. Tot presidit per un gran peix taronja metàl·lic de disseny espectacular.

Com a punt de diversió vam llogar dues màquines Arcade que van fer que tots els convidats incloent el Ramon tornessin a la seva infantesa i passessin un moment d'allò més divertit.

Com a llibre de signatures, vam utilitzar unes aletes de busseig on cadascú va deixar la seva empremta per la posteritat.

Dins de la llar de foc vam amagar el tresor que sempre s'amaga en qualsevol fons marí , i aquí entre missatge i missatge que havien deixat prèviament els convidats que l'homenatjat havia d'anar comentant hi vam posar el seu regal.