Monica i Luke

La Monica i en Luke ens van contactar perquè volien un casament, elegant, colorit i molt romàntic! :)


Amb aquesta premissa ens vam posar a treballar i el lloc escollit per fer ho realitat seria L'església de Sant Joan de Caselles i la Borda del Pi.


Vam començar dissenyant una invitació amb un toc rústic que quedava reflectit amb el paper kraft i un altre de molt elegant amb un lacre i lavanda per fer el tancament. El disseny es basava amb una carpeta on en el seu interior trobaríem diferents targetons amb informació necessària pels seus convidats ja que la major part eren estrangers. Cadascun tenia una aquarel·la realitzada exclusivament per a ells de les dues localitzacions on tindria lloc el seu casament. Un resultat just com el que ells volien, rústic, elegant i que parlés d'Andorra que és on resideixen actualment.

Quan a la cerimònia, la vam plantejar amb moltes flors de colors, colors vius que donessin molta vida a l'entorn. Els pètals els vam presentar amb conos penjats d'una muntanya on retrobaven el punt rústic i autòcton.

Teníem clar el menatge del banquet, sota plats amb motllures, tovalló amb textura i cadires Napoleó de color crema, tot molt romàntic. Les estovalles serien verdes pel contacte amb la natura i uns coberts i got d'aigua negres molt elegants. El menú translúcid senzill amb un branquilló damunt. Pel que fa als centres de taula retrobaríem les flors que havíem posat prèviament a l'església que donarien la vida i el toc de color a l'ambient. Tot el disseny gràfic necessari seria translúcid, unes minutes minimalistes, uns marca taules i marcallocs de metacrilat senzills i molt elegants així com el seating plan amb formes hexagonals, tot molt transparent amb molta mobilitat i delicadesa.

La taula infantil també la vam crear molt divertida i plena de detalls, per a que els nens s'ho passessin d'allò més bé a taula. Cada cadira la tenien personalitzada amb el seu nom i un equip d'animació els va fer gaudir tota la vetllada.

Vam crear el candy bar com un punt de decoració, amb una estructura de fusta, plantes naturals i elements significatius del casament, l'esquirol referent a la seva filla Ariadne, imatges de la seva evolució com a parella i pins relacionats amb Andorra.

La pista de ball va està presidida amb 3 lletres de fusta gegants il·luminades, les seves dos inicials així com la de la seva filla que havia nascut feia poc temps.

Vam preparar també un corner de signatures, molt rústic fet amb bocois on hi trobarien un llibre que vam crear per ells així com les instruccions per emplenar ho.

L'hora del ball vam repartir una gran quantitat de barrets de personatges diferents que van fer un fi de festa d'allò més divertit i inoblidable.


Fotògraf: gustavo subilibia